Mijn naam is Sonja Nuyt

In de fysiotherapie ontdekte ik al snel dat ik behoefte had aan meer inzicht en middelen om mensen bewuster te maken van hoe ze met zichzelf omgingen. De samenhang en wederkerige beïnvloeding tussen lichaam en emoties werd me duidelijk.

De balans tussen voelen, denken en aanraken ondersteunt de heling van individuele pijn. Het verstevigen van een ego waar mogelijk, is iedere keer weer een inspirerend proces dat me raakt.

Naast het feit dat ikzelf al meer dan 30 jaren yoga beoefen, ben ik me, mede door het helingsproces van individuele pijn dat ik via haptotherapie bied, steeds meer gaan bezighouden met grotere zingevingsvraagstukken. Dit leidde tot jarenlange scholing in boeddhisme en het volgen van retraites bij Ton Lathouwers en anderen.

Dit gaf me de kans om ruime ervaring op te bouwen met zowel het geven als het ontvangen van begeleiding bij het maken van verbinding tussen gedachten, gevoelens en lichaam. Daarbij vind ik het belangrijk dat persoonlijke ervaringen tijdens mijn begeleiding worden omgezet naar praktische handvatten, die doel treffen in het dagelijkse leven.

Bewustzijntraining: bewustzijn training in Amsterdam door Sonja Nuyt