Reviews van de Verbinding en de Transformatie

“Ik heb stappen kunnen maken door de ervaringen en reflectie tijdens de Verbinding, stappen waar ik heel lang tegenaan hikte. Er viel plots een aantal dingen op hun plek, heerlijk!”

“De transformatie was een tocht waarin alles mocht gebeuren, waardoor er vele kwartjes bij mij zijn gevallen. De vragen die ik mezelf nu veelal stel zijn ‘waar hang ik uit?’, ‘in welke patroon schiet ik?’ en ‘wat gebeurde er daarvoor?’ Kortom: helderheid; er is altijd een keuze.”

“Sonja neemt je liefdevol mee op je zoektocht naar je ‘zijn’ in een veilige omgeving. Na iedere training bij zowel de Verbinding als de Transformatie kreeg ik meer inzicht, energie en handvaten om een volgende stap te kunnen zetten. Een mooie ervaring waar ik met een warm gevoel op terugkijk.”

“Dankzij de verbinding, heb ik inzicht verkregen in mijzelf. Dit inzicht wordt gebracht door een prachtige combinatie van oefenen, fysiek en mentaal bewegen. Zonder oordeel zie je dromen, verlangens en ga je met dit inzicht een stap verder in mentale ontwikkeling. Sonja, dank hiervoor! Het is een aanrader voor een ieder die verder wil in ruimte en rust!”

“Van najaar 2014 tot voorjaar 2015 heb ik eerst de Verbinding en aansluitend de Transformatie gevolgd. De dagen heb ik als intensief, rustgevend, inspirerend en confronterend ervaren. En bovenal zeer leerzaam. De dagen zijn ook lang maar doordat er een aardig tempo in zit, wat voor een ongeduldig type als ik erg fijn is, heb ik me niet verveeld. De opbouw is logisch en doordat er teruggekomen wordt op eerder besproken onderwerpen wordt de cirkel steeds ronder. Sonja nam me iedere keer een stap verder mee in m’n persoonlijke ontwikkeling, ik leerde om mezelf een spiegel voor te houden en om met liefde naar mezelf te kijken….. en naar anderen. Door de veilige sfeer binnen de groep lukte het me om uit m’n comfort zone te stappen- wat ik de eerste keren vre-se-lijk vond- en ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Het heeft me meer vertrouwen gegeven.
Ik hoop dat Sonja met een vervolg aan de slag gaat, daar ben ik bij!”

“Zowel ‘de Verbinding’ als ‘de Transformatie’ hebben mij inzicht gegeven in mijn patronen; in hoe ik denk, hoe ik voel en wat er fysiek met me gebeurt. Ik kan nu steeds meer in mildheid naar mijn patronen kijken en onderzoeken welke me dienen en welke niet. Dit levert zoveel helderheid en ruimte op voor mezelf. Een hele mooie vraag van Sonja die me hierbij nog scherp voor ogen staat is: maakt het me vrij of niet? De combinatie van Tibetaanse yoga oefeningen, meditatie, zelfonderzoek-oefeningen en toelichting van de Boeddhistische inzichten vond ik heel fijn werken. Ook was er alle ruimte om telkens weer de verbinding te leggen naar hoe zit dat voor mij.”

“Ik kijk met veel liefde en plezier terug op de middagen van de Transformatie. De combinatie van theorie, gesprekken onderling, oefeningen en meditatie weet jij heel ‘wijs’ af te wisselen en te doseren. Elke middag ging ik vrijwillig kopje onder, kwam van alles tegen, kwam daarna weer boven en dobberde tevreden uit. Ik heb er veel van geleerd en pas dit nog elke dag toe.”

“Ik heb ontzettend genoten van de Transformatie! En ik vond het een mooi vervolg op de eerdere cursus; de Verbinding. Omdat er bij deze cursus slechts 2 weken tussen de verschillende onderdelen zat, kon ik goed aan de slag met de dingen die we op een voorgaande cursusdag hadden geleerd. Ik vond bovendien de verdeling tussen meditatie, Tibetaanse yoga en theorie erg fijn. De uitleg is duidelijk en goed te volgen. Ook vond ik het fijn dat er ruimte was voor vragen en opmerkingen en dat je de tijd neemt om alles uit te beantwoorden.”

“Ik wil je graag bedanken voor de drie fijne zondagen. Het was heerlijk om weer stapjes te maken naar de kern van mijn zijn. Ik verheug me op de sessies in september! Je bent een prachtig mooie vrouw! Blij dat ik ooit bij je binnen ben komen zetten! Dank je!”

“Ik vond beide cursussen heel erg fijn. Even mijn moment, ‘Judith tijd’, heerlijk een ontdekking reis maken naar mezelf van binnen. Echt contact met mijzelf leren maken. Ik heb daar enorm veel van geleerd. En het grappige is het blijft doorgaan de reis. Elke keer ontdek ik weer nieuwe stukjes en vallen puzzel stukjes in elkaar.

En dan transformeren in ‘hoe kom ik dan in actie’. Dat allemaal gecombineerd met yoga oefeningen en meditaties die het helemaal kloppend maken. Ook ben ik door de cursussen erg gegroeid in omgang met iedereen en alles om me heen en dat is in mijn werkveld een enorme aanwinst.

Een vervolg op de transformatie? Ik zou er niet over na hoeven denken!”

Bewustzijntraining: Bewustzijn trainingen, Blauw - wit: schilderij door Sonja Nuyt